Cautare rapida:

Caut:

Din:

Varsta:

-

Termeni si Conditii de utilizare

Folosind acest site web, va declarati de acord cu urmatorii termeni si conditii de utilizare.
Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni ar trebui sa parasiti site-ul.

1. Descrierea site-ului

ZumChat.net pune utilizatorului la dizpozitie un site de conversatii pe baza de Premium SMS( un sms costa 2.0 euro+tva) Anunturile vor fi verificate inainte de a fi publicate pe site, dar ZumChat.net nu isi asuma nici o responsabilitate pentru corectitudinea informatiilor furnizate.

2. Folosirea serviciului

Utilizatorul servicului "ZumChat.net" cu functiuni de flirt si de chat trebuie sa aiba 18 ani sau mai mult, sa fie de acord ca a citit si inteles "Termeni si conditii" de folosire a serviciului si sa le accepte in totalitate si nelimitat.

Prima utilizare a servicului este gratuita, utilizatorul va primi drept urmare SMS-uri cu propuneri de contacte telefonice si de chat.

Acestea sunt de asemenea gratuite. Costuri vor aparea cand utilizatorul va raspunde la aceste propuneri de la telefonul lui mobil.

Acest cost va fii acoperit prin costul SMS-ului. Un sms costa 2.0 euro+Tva.

Numarul de telefon va ramane confidential pe toata durata utilizarii sistemului nostru, avand parte de anonimitate deplina.

Pentu animarea chat-ului sunt angajati asistenti umani pentru a conversa cu utilizatorii programului de chat.

Profilul de asistent nu va detine o marcare speciala pentru a putea fii recunoscut De utilizatori.

Barbatii vor putea sa se dea drept femei si femeile vor putea sa se dea drept barbati.

Utilizatorul este responsabil pentru continutul informatiilor publicate de el insusi.

Furnizorul servicului are dreptul, dar nu si obligatia, de a inlatura materiale publicate.

Furnizorul serviciului isi rezerva dreptul de a suspenda sau de a interzice calitatea de membru oricarei persoane inregistrata in sistem.

Furnizorul nu este responsabil si nu va putea fii luat la raspundere pentru deranj in cadrului retelei telefonice sau de internet.

Utilizatorul este de acord, ca toate datele sale, inclusiv cele personale, vor fii salvate si vor fii stocate si peste durata termenului impus legal.

3. Costuri

Inregistrarea propriului profil este gratuita.

Costul unui SMS trimis de pe telefonul mobil al utilizatorului catre numarul 1540 este de 2.0 EUR+Tva/SMS.

4. Continutul site-ului

Autorul nu isi asuma raspunderea pentru actualitate, corectitudine, integritate si calitate si nici pentru informatiile puse la dispozitie. Responsabilitatea autorul pentru daune materiale sau morale cauzate de folosirea sau nefolosirea informatiilor puse la dispozitie sau de folosirea unor informatii false sau incomplete este exclusa in masura in care nu se poate dovedi vina din partea autorului cauzata de crasa neglijenta sau de premeditare.

Toate ofertele sunt libere si nu obliga.

Autorul are dreptul nelimitat de a modifica, sterge sau completa de asemenea de a publica pentru o durata de timp neprecizata sau definitiv intregul continut sau unele paragrafe ale site-ului fara instiintare explicita sau particulara.

5. Descierea serviciului

ZumChat.net pune utilizatorului un serviciu de conversatie pe baza de Premium SMS la dispozitie. Costul unui SMS trimis de pe telefonul mobil al utilizatorului catre numarul 1540 este de 2.0 EUR+Tva/SMS. Fiecare anunt va fii controlat inainte de a fii publicat, dar nu se asuma nici o responsabilitate pentru corectitudinea continuturilor.

6. Refereri si link-uri

Autorul declara astfel in mod clar faptul ca la momentul stabilirii link-ului nu s-au putut recunoaste continuturi ilegale pe paginile care au fost transmise ca link.

Autorul nu are nici o influenta asupra alcaturii actuale sau viitoare a paginilor, asupra continuturilor, respectiv a drepturilor de autor ale paginilor transmise ca link/legate.

Din acest motiv el se distanteaza clar de toate continuturile paginilor transmise ca link/legate, care au fost modificate dupa stabilirea legaturii prin link. Acest fapt este valabil pentru toate link-urile si trimiterile care sunt valabile in cadrul propriei oferte de internet precum si pentru contributii straine in cartile de oaspeti, forumuri de discutii sau liste de Mail alcatuite de autor. Cel care ofera pagina la care se face referirea este singurul raspunzator pentru continuturile ilegale, gresite sau incomplete si in special pentru daune care rezulta din folosirea sau nefolosirea unor informatii oferite astfel si nu cel care face referirea la publicatie prin link-ul creat.

7. Drepturi de autor si drepturi de marcare

Autorul se straduieste sa ia in considerare in toate publicatiile drepturile de autor ale partilor grafice, ale documentelor cu ton, ale secventelor video si ale textelor utilizate, precum si sa foloseasca parti grafice, documentelor cu ton, secventelor video si texte create de el sau sa utilizeze parti grafice, documente, secvente video si texte care nu necesita licenta.

8. Protectia datelor

Toate datele se vor furniza voluntar de utilizatorul serviciului internet.

Aceste date sunt adresa de email, numele, numar de telefon.

Utilizarea, solicitarea de asemenea plata serviciilor oferite este permisa si fara indicarea acestor date sau prin indicarea de date anonimizate sau a unui pseudonim, daca factorii tehnici o permit.

Furnizarea de date din care fac parte adrese, numere de telefon si fax si adrese de email nu este permisa, numai daca aceasta este pretinsa explicit. Nu este permisa utilizarea datelor din rubrica contact, din care fac parte adrese, numere de telefon si fax si adrese de email.

9. Renuntarea la serviciul de chat

Incrierea se poate anula trimitand un email la adresa: zumchat@yahoo.com sau trimitand cuvantul STOP la numarul 1540 tarif 2.01.5 euro+tva